Et smykke i taket . . .

>Vi har montert opp en takrosett i et kvadratisk tak over et kvadratisk spisebord. Herlig når formene gjentar seg samtidig som det mykes opp med en rund sjarmerende rosett i taket.

Et fantastisk smykke, en takrosett hører til i et hus fra 1918

Opprinnelig ble takrosetter utført i gips. Gips er tungt materiale så i dag får man takrosetter i et mer praktisk utført materiale - en form for isopor kalt Polyurethane.

Det medfører at dagens rosetter er veldig lette og enkle å montere. Det er enkelt å skjære med kniv der hvor du har behov for plass til ledning. 

Man behøver ikke å ha en lampe hengende fra rosetten, men det er veldig veldig dekorativt.

Brukes på kjøkken - spisestue - stue eller soverom.

Nett der du måtte ønske !
Takrosetter finner du blant annet hos nystartete Tines Shabby Chic, - Nettbutikk. Er du på jakt etter rosett så bør du ta deg en tur dit nå, der er det tilbud for øyeblikket.

For et større utvalg kan du ta deg en tur til Lune Hjem å kikke - Nettbutikk.
 

2 kommentarer

anita

20.04.2012 kl.09:16

å nydelig! virkelig dekorativt!

Barnelykke

20.04.2012 kl.16:47

anita: Takk - veldig veldig fornøyd selv :)

Fin helg til deg!

Klem
Birte

Skriv en ny kommentar

Barnelykke

Barnelykke

30, Trondheim

- Nostalgi & Harmoni - En Blogg om renoveringsprosessen av et hus fra 1918 - Villa Paradis. Huset blir tilbakeført til datidens stil & byggeånd - utført på egenhånd med enkle midler. Du vil her møte på kreative løsninger - vintage - litt shabby - landlig sommerlig stil i tillegg til hverdagsinnlegg om tanker og ideer for inspirasjon og nytelse. Velkommen inn hit hos meg - legg gjerne igjen et lite spor, det gjør meg glad! --- Bloggen er koblet opp mot nettbutikken - Barnelykke. Kontakt - birte@barnelykke.com

Stem på bloggen min

Husk du kan stemme hver dag


Link til min side Link til min rss


Blogglisten
free hit counter
hit counter

Kategorier

Arkiv

hits