Ny mat til Lekestua

>
Søte små sandkaker.

Falt i smak hos liten og stor. Lillemor var storfornøyd med et tilskudd til kjøkkenkroken og vi voksne fikk gleden av å smake "nybakt" i kafeen.

G L E D E

Ønsker du å lage lignende så trenger du:

 

Klipp opp passende tøystykker (størrelse avhenger av hvor høye du ønsker dem) - fyll med vatt og sy igjen på baksiden. Du har nå en ballformet tøystykke fylt med vatt. Ha godt med lim nede i sandkakeformen og putt selve "baksten" nedi. Klem godt slik at det festes. Perler kan sys på, men jeg valgte å lime dem på. Bruk da lim som blir transperent ved tørking.

Hyggelig at du fant veien inn hit i dag - ønsker deg en fin dag videre !
4 kommentarer

Anita

18.04.2012 kl.10:23

så hærlig blogg!!! Å di kakene var jo kjempe søte, må nok prøve meg på sånne!!!

Lite hi - interiørglede

18.04.2012 kl.10:27

Oi, så skjønne kaker :) Så kjempegode ut - og de passet jo unektelig perfekt inn i lekestuen:) I dag ligger lekestuen din ute på bloggen min :D Takk for suuuupert bidrag. Kom gjerne med fler om du har lyst til det :)

Ha en fin dag!!

Barnelykke

18.04.2012 kl.10:35

Anita: Det må du :) Kjempestas for lillemor! Enkelt var det også - fint for utolmoduge sjeler som meg :)

Klem
Birte

Barnelykke

18.04.2012 kl.10:36

Lite hi: Da tar jeg turen dit å kikker :)

Klem
Birte

Skriv en ny kommentar

Barnelykke

Barnelykke

30, Trondheim

- Nostalgi & Harmoni - En Blogg om renoveringsprosessen av et hus fra 1918 - Villa Paradis. Huset blir tilbakeført til datidens stil & byggeånd - utført på egenhånd med enkle midler. Du vil her møte på kreative løsninger - vintage - litt shabby - landlig sommerlig stil i tillegg til hverdagsinnlegg om tanker og ideer for inspirasjon og nytelse. Velkommen inn hit hos meg - legg gjerne igjen et lite spor, det gjør meg glad! --- Bloggen er koblet opp mot nettbutikken - Barnelykke. Kontakt - birte@barnelykke.com

Stem på bloggen min

Husk du kan stemme hver dag


Link til min side Link til min rss


Blogglisten
free hit counter
hit counter

Kategorier

Arkiv

hits