Favoritt antrekk Gutt

>


Her kommer to antrekk til gutt. 

To absolutt favorittantrekk for øyeblikket.

Antrekk bestående av nydelig skjorte fra Optimist of Norway - langermet med mulighet for oppbrett til knapp på armer. Veldig praktisk - langermet og kortermet skjorte i en og samme. Chinos shorts i en smal klassisk modell. Marineblå strikkegenser for kjølige kvelder og sommersko fra Havaianas. Sitter veldig godt på foten og er utrolig myke og deilige i sålen. Shorts og strikkegenser er begge fra Wheat.

Ikke lenge før man kan gå med shorts ute nå - nå i ettermiddag har temperaturen vært så herlig her i Trondheim at flere av barna ute har sprunget med shorts. Da med genser til, deilig å endelig få lufte litt bar hud.

Bukse, skjorte og hatt fra Danske Rose Lille. Lekkert antrekk! Buksen er veldig anvendelig - såpass lekker at den er fantastisk som penbukse, men også så myk og deilig at den passer like godt til barnehage eller skole. Legg merke til at hatt og bukselommer har samme stoff, en herlig detalj når man skal pynte seg litt. Kjekt med litt accessories til gutter også, dette er ikke noe som er forbeholdt jenter :)  Skjorta er utrolig lekker - like fin som sommerskjorte som til Jul. Kjøp den litt stor så varer den lenge ;) Dette er også klær av så flott kvalitet at de vil kunne gå videre i arv til lillebror eller en god venn. Herlige sommerlige sko fra Havaianas, myke og deilige. Strikk i stoffet som gjør at de sitter veldig godt på foten.

Begge antrekkene er å finne hos Barnelykke.

Trykk på bilder så kommer du direkte til plagg i butikken til Barnelykke.

Strikkegenser - MarineblåSkjorte med oppbrett - BlåChino Shorts

Skjorte - HvitChinos - Mørk SandSix Pence - Rutemønstret

Sko er straks på plass i butikken, men kan forhåndsbestilles via mail.Dette innlegget er lagt til som inspirasjon hos MammaBlogger 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Barnelykke

Barnelykke

30, Trondheim

- Nostalgi & Harmoni - En Blogg om renoveringsprosessen av et hus fra 1918 - Villa Paradis. Huset blir tilbakeført til datidens stil & byggeånd - utført på egenhånd med enkle midler. Du vil her møte på kreative løsninger - vintage - litt shabby - landlig sommerlig stil i tillegg til hverdagsinnlegg om tanker og ideer for inspirasjon og nytelse. Velkommen inn hit hos meg - legg gjerne igjen et lite spor, det gjør meg glad! --- Bloggen er koblet opp mot nettbutikken - Barnelykke. Kontakt - birte@barnelykke.com

Stem på bloggen min

Husk du kan stemme hver dag


Link til min side Link til min rss


Blogglisten
free hit counter
hit counter

Kategorier

Arkiv

hits