Kjøkkenforkle

>

Produktet er laget i 70% bambus og 30% bomull - helt fantastisk svalt og deilig. Ikke nok med at det er svalt, pent og lekkert så er det også veldig enkelt å holde rent på grunn av bambusens fantastiske egenskaper. Bambusen har egenskaper som antistatisk og antibakterielt, fantastisk til barnetøy og ikke minst tøy som benyttes til kjøkkenet. At det er produsert med bambus og bomull gjør det også til et veldig miljøvennlig produkt.

Kjøkkenforkleet har nettopp vært gjennom et testpanel for Barnelykke - for å lese deres objektive vurdering - se her: Vi var veldig spent på deres vurdering, men ikke overrasket av resultatet. Er selv veldig fornøyd med produktet. Brukes hos oss både under lek i lekestua og til kos sammen med mamma & pappa på kjøkkenet.

Kjøkkenforleet samt mye annet lekkert til gutter & jenter er å finne hos : 

Lik og del oss på facebook så er du med i trekningen om dette herlige kjøkkenforkleet.

Skriv på facebook eller kommenter under innlegget her for å aktivere deltakelse.

Når vi når 300 "Likes" trekkes vinneren.

Du finner oss på facebook her.Ønsker du å lage et innlegg på din blogg?

Benytt dette bildet med link til oss - send oss en mail med link og din adresse så vil du motta en liten overraskelse i posten.
 

 

4 kommentarer

Lise

30.05.2012 kl.23:59

Klart jeg vil være med på trekningen. Nydelig butikk, har allerede handlet hos dere og kommer snart igjen! Så mye lekkert!

Liker på Facebook og delt.

Lise

31.05.2012 kl.19:19

Heisan!! Søtt forkle!!

Tusen takk for hilsen hos meg,kjempekoselig!!

Ang malingen på utemøblene så bruker jeg vanlig utendørs husmaling,vannbasert vel og merke...Butinox. Så får vi se etter sesongen hvor godt den holder,er ivertfall veldig god på huset!! Fiiin kveld ønskes deg,klm ingrid l

Mari

31.05.2012 kl.21:40

Herlig! Dette er jeg med på!! :) Hadde nok passet perfekt til tulla mi!

Har likt og delt siden deres på facebook!

-Mari

Kjersti J. Langøy

31.05.2012 kl.22:02

Så fint :-)

Vil gjerne være med i trekningen. Liker og deler på Facebook :-)

Skriv en ny kommentar

Barnelykke

Barnelykke

30, Trondheim

- Nostalgi & Harmoni - En Blogg om renoveringsprosessen av et hus fra 1918 - Villa Paradis. Huset blir tilbakeført til datidens stil & byggeånd - utført på egenhånd med enkle midler. Du vil her møte på kreative løsninger - vintage - litt shabby - landlig sommerlig stil i tillegg til hverdagsinnlegg om tanker og ideer for inspirasjon og nytelse. Velkommen inn hit hos meg - legg gjerne igjen et lite spor, det gjør meg glad! --- Bloggen er koblet opp mot nettbutikken - Barnelykke. Kontakt - birte@barnelykke.com

Stem på bloggen min

Husk du kan stemme hver dag


Link til min side Link til min rss


Blogglisten
free hit counter
hit counter

Kategorier

Arkiv

hits