Ukas Antrekk 2

>

Ukas antrekk er et samlet antrekk av ordinære varer satt ned med hele 45 %.

Denne ukes antrekk er til både gutt & jente. Bestående av yttertøy i herlig materiale. Vind & Vanntett. Lekkert holdbart sett. Jakken er utrolig fin i form og fasong, den kan fint brukes som en allround jakke. Så her får du med andre ord regntøy og ordinært tøy i ett sett. 

Passe tynt og behagelig nå om sommeren for regn og blåsbortdager. Samt utover høsten er det bare å putte litt ekstra under så er man klar for herlige bærturer i skog og mark.

Finnes i størrelse 3-10 år og selvfølgelig så langt lageret rekker.

 

Ytterbukse - Grå Ytterjakke - Grå

Ytterbukse - Pudder/ GammelrosaYtterjakke - Pudder/ Gammelrosa

 

Tast på produktene for å komme direkte til vare i nettbutikk - her finner du fler bilder pr. produkt i tillegg til produktomtale.

I nettbutikken finner du egen kategori - Ukas Antrekk - velg antrekk og legg varene i handlekurv her blir du bedt om å velge størrelse - rabatt trekkes automatisk ifra.

 

 Ønsker deg en nostalgisk handel !
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Barnelykke

Barnelykke

30, Trondheim

- Nostalgi & Harmoni - En Blogg om renoveringsprosessen av et hus fra 1918 - Villa Paradis. Huset blir tilbakeført til datidens stil & byggeånd - utført på egenhånd med enkle midler. Du vil her møte på kreative løsninger - vintage - litt shabby - landlig sommerlig stil i tillegg til hverdagsinnlegg om tanker og ideer for inspirasjon og nytelse. Velkommen inn hit hos meg - legg gjerne igjen et lite spor, det gjør meg glad! --- Bloggen er koblet opp mot nettbutikken - Barnelykke. Kontakt - birte@barnelykke.com

Stem på bloggen min

Husk du kan stemme hver dag


Link til min side Link til min rss


Blogglisten
free hit counter
hit counter

Kategorier

Arkiv

hits