Ta inn Sengtøy?

>

 

Vi vurderer å ta inn sengtøy til www.barnelykke.no - før vi tar endelig avgjørelse så ønsker vi deres tilbakemeldinger.

Sengtøet består av 70% bambus og 30% bomull.

Bambusens egenskaper gjør sengtøyet:

Naturlig antibaktriell Tilførte bakterier på
en prøve av bambus ble redusert med 99,9% ila 24 timer. Bambusklær er svært motstandsdyktig mot lukt og ?fjerner? lukten av menneskelig svette. Etter 50 ganger med industriell vask, beholder bambusstoffet fortsatt den gode antibakterielle funksjonen. Bambus absorberer fuktighet opptil 3 ganger bedre enn bomull! Dette betyr at fuktigheten forsvinner raskere vekk fra kroppen, fordamper raskere fra plagget og brukeren vil holde seg lengre tørr.

Anti-statisk Bambus er anti-statisk og stikker ikke mot huden, selv om kroppen er fuktig. Fibrene er veldig myke og behagelig å ha på seg, og tekstiler av bambus vil ikke irritere huden eller klø.

Pustende og kjølende Bambus kalles den naturlige ?air condition?. Bambus holder 1 til 2 grader lavere en kroppens temperatur når det er varmt. Kjølende i varmt vær og holder deg varm når det er kaldt.

UV beskyttende Bambus har UV beskyttende funksjon. Det er kun 0.06% av UV strålene som slipper igjennom bambus i motsetning til bomull som slipper igjennom 25%.

Silkeaktige preg Bambus har en elastisitet og silkeaktige preg. Klær av bambus føles like myke og behagelige selv etter mange vask. Bambus trenger heller ikke å strykes.

Miljøgevinst Reduserer hyppigheten av vask med opptil 50% samt reduksjon i energi og vannforbruk. (Bambus vaskes på maks 40 grader) Reduserer innkjøp av ?alternative? tekstiler med hensyn til de som lider av allergi. Mindre vask betyr også redusert logistikk.

Konklusjon Bambus unike egenskaper gir brukeren en ny opplevelse. I det lange løp vil bruk av bambustekstiler kontra bomull eller annet materiale gi både en økonomisk og miljømessig gevinst.

Egne erfaringer med sengtøyet er at man oppår veldig raskt en jevn temperatur under dyna. Sengtøyet er mykt som den mykeste bomull og glatt som silke. Rett og slett deilig mot huden. I og med at bambusen er absorberende - absorberer den opp fuktigheten fra kroppen og (3 ganger bedre enn bomull) og fordamper raskt fra plagget.

At det er naturlig antibakterielt er selvfølgelig et ekstra pluss på sengtøy.

Vi bruker dette sengtøyet til baby (60x80) til besøkende småbarn (80x100) til større barn og voksne (200x140).

Vi er rett og slett superfornøyd!

Vi har testet produktet selv over tid både når det gjelder bruk og vask og vi kan virekelig anbefale det videre til deg som sluttkunde!

Har du noen erfaringer som du ønsker å dele eller er lysten på å prøve så legg igjen en kommentar eller send oss en mail: post@barnelykke.no

 
 

 

 

 
 

6 kommentarer

ewymarie

18.09.2012 kl.10:32

JA : ) Jeg er så glad i bambus til min lille gutt for han sliter litt med eksem. Så snegetøy hadde vært topp : )

Barnelykke

19.09.2012 kl.22:13

ewymarie:
Bambus er virkelig deilig!
Hvilken farge og størrelse kunne du tenkt deg? Om du ønsker så kan du forhåndsbestille på post@barnelykke.no

Klem
Birte

Björg

24.09.2012 kl.17:08

VIL HA! :)

02.10.2012 kl.09:49

Jeg kunne veldig gjerne tenkte meg å prøve bambus sengetøy

Barnelykke

05.10.2012 kl.13:19

Anonym:
Hei

Det er virkelig lekkert å sove i!
Ønsker du å forhåndsbestille så sender du en mail til post@barnelykke.no

Klem
Birte

Barnelykke

05.10.2012 kl.13:32

Björg:
:) Det skjønner jeg godt! Virkelig deilig å sove i :)
Ønsker du å forhåndsbestille så sender du meg en mail: post@barnelykke.no

Klem
Birte

Skriv en ny kommentar

Barnelykke

Barnelykke

30, Trondheim

- Nostalgi & Harmoni - En Blogg om renoveringsprosessen av et hus fra 1918 - Villa Paradis. Huset blir tilbakeført til datidens stil & byggeånd - utført på egenhånd med enkle midler. Du vil her møte på kreative løsninger - vintage - litt shabby - landlig sommerlig stil i tillegg til hverdagsinnlegg om tanker og ideer for inspirasjon og nytelse. Velkommen inn hit hos meg - legg gjerne igjen et lite spor, det gjør meg glad! --- Bloggen er koblet opp mot nettbutikken - Barnelykke. Kontakt - birte@barnelykke.com

Stem på bloggen min

Husk du kan stemme hver dag


Link til min side Link til min rss


Blogglisten
free hit counter
hit counter

Kategorier

Arkiv

hits