Kalender 2012

>

Da var første luke åpnet.

Den herlige ventetiden er her.

Her i huset er årets kalender pakket og samlet i en kurv - en miks av kjøpte og hjemmelagete gaver samt litt opplevelser.

Tidligere har vi hatt gåter og lignende så hver kalender er litt ulik - Lillemor er superspent på hva vi har funnet på i år.

Dagens gave var en lue, noe som hun hadde behov for og som falt svært godt i smak. Ønsker ikke at kalendergavene skal bidra til verdens søppelberg så vi forsøker å kjøpe ting med en form for verdi. Enten i form av opplevelse, ting vi kan gjøre sammen. Som for eksempel ingredienser til å lage kakao, da gjør vi det den dagen eller e oppgaven for dagen kan være at man skal ut i skogen å sanke diverse saker man kan lage litt julestemning av. Eller som i dag, ting som hun har behov for. Ting man hadde vært nødt til å kjøpe uansett.

Hjemmelaget bilde av ventende Storesøster // Hjemmeheklede hårspenner

Pakkene har fått et sølvbånd på seg og nummerert med printete nummerlapper.

Enkelt og greit :)

 

Nyt ventetiden da dere !

 
3 kommentarer

LINDA JOHNSEN

02.12.2012 kl.09:00

oi så utrolig søtt

Barnelykke

06.12.2012 kl.21:32

LINDA JOHNSEN: :)

Turid

07.12.2012 kl.19:22

Så søtt!!!:)

Skriv en ny kommentar

Barnelykke

Barnelykke

31, Trondheim

- Nostalgi & Harmoni - En Blogg om renoveringsprosessen av et hus fra 1918 - Villa Paradis. Huset blir tilbakeført til datidens stil & byggeånd - utført på egenhånd med enkle midler. Du vil her møte på kreative løsninger - vintage - litt shabby - landlig sommerlig stil i tillegg til hverdagsinnlegg om tanker og ideer for inspirasjon og nytelse. Velkommen inn hit hos meg - legg gjerne igjen et lite spor, det gjør meg glad! --- Bloggen er koblet opp mot nettbutikken - Barnelykke. Kontakt - birte@barnelykke.com

Stem på bloggen min

Husk du kan stemme hver dag


Link til min side Link til min rss


Blogglisten
free hit counter
hit counter

Kategorier

Arkiv

hits