Stolt Mamma

>

 

Her om dagen satt jeg i godkroken, med en kaffekopp å leste en artikkel om hvordan heve egen lykke, hvem har ansvaret og en god dose positiv psykologi.

Lillemor kom snikende opp i fanget å lurte på hva jeg leste. Vi hadde en lang og fin samtale rundt temaet, etter en stund konkluderte hun om at dette er så gode ideer at vi burde ha dem et sted hvor vi kan lese dem hver dag. En super ide syntes jeg og  foreslo at vi kunne lage dem i en ramme og putte dem på bildehylla hennes. Det hadde hun lyst til!

Så i morgentimene i dag har Lillemor kreert en plakat. Artikkelen var skrevet på engelsk så jeg satt ved siden av å oversatte, mens hun kortet ned og sa rådene med korte setninger og sine egne ord. Stolt over hvordan hun fanget opp essensen i mye av det som var skrevet. Litt teknisk fikk hun også hjelp til, men valg av fonter og skriftstørrelse er kreert av Lillemor 7 år.

 

Etter at flere kommenterte at de ønsket filen på facebook siden til Barnelykke så mente Lillemor at vi burde lage en litt mer guttevennlig versjon også.

Så hun har nå laget tre utgaver:
Kunne du tenke deg å hatt disse fine og kloke ordene i en ramme?

Gi bare beskjed så deler hun mer enn gjerne filen med deg.

 

Ps: var mange som tok kontakt, for å gjøre det enkelt - send en beskjed på Barnelykke sin side på facebbok (da er det mulig å sende deg en fil direkte)

eller meld deg på vårt Nyhetsbrev i nettbutikken. Legger ved alle plakatene ved neste Nyhetsbrev som er like om hjørnet.

4 kommentarer

Ann-elin

16.02.2013 kl.17:14

Eg vill ha!!

Barnelykke

16.02.2013 kl.20:39

Ann:
Det skla du få :) Sender deg den jeg :)

Klem
Birte

Liv Tone

17.02.2013 kl.17:14

Ja takk. Jeg vil gjerne ha disse flotte ordene til mine gutter.

Så søt Camilla er!! :)

Barnelykke

18.02.2013 kl.21:49

Liv Tone:
De er på vei til deg om noen strakser :)

Klem
Birte

Skriv en ny kommentar

Barnelykke

Barnelykke

31, Trondheim

- Nostalgi & Harmoni - En Blogg om renoveringsprosessen av et hus fra 1918 - Villa Paradis. Huset blir tilbakeført til datidens stil & byggeånd - utført på egenhånd med enkle midler. Du vil her møte på kreative løsninger - vintage - litt shabby - landlig sommerlig stil i tillegg til hverdagsinnlegg om tanker og ideer for inspirasjon og nytelse. Velkommen inn hit hos meg - legg gjerne igjen et lite spor, det gjør meg glad! --- Bloggen er koblet opp mot nettbutikken - Barnelykke. Kontakt - birte@barnelykke.com

Stem på bloggen min

Husk du kan stemme hver dag


Link til min side Link til min rss


Blogglisten
free hit counter
hit counter

Kategorier

Arkiv

hits